Η λήψη βιταμινής C για τα παιδιά... είναι παιχνιδάκι!

Η λήψη βιταμινής C για τα παιδιά... είναι παιχνιδάκι!

Όπως δείχνουν τα νεότερα στατιστικά δεδομένα, τα παιδιά όσο προχωρούν από την παιδική στην εφηβική ηλικία φαίνεται πως δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη σωστή διατροφή, καθώς το ποσοστό που ακολουθεί «ικανοποιητικές» διατροφικές συνήθειες ολοένα και μειώνεται.

Ειδικότερα, η κατανάλωση σημαντικών πηγών βιταμινών μέσα στην ημέρα, όπως φρούτων και λαχανικών, παρατηρείται σε μεγάλο βαθμό να είναι περιορισμένη.

Η διατροφή όμως των παιδιών έχει αυξημένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά καθώς υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη και αύξηση του οργανισμού. Η έλλειψη βασικών συστατικών όπως η βιταμίνη C συνδέεται μεταξύ άλλων με καταστάσεις όπως μειωμένη απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος, κόπωση, προβλήματα στα δόντια, κ.ά.

Τη λύση έρχεται να δώσει η σειρά συμπληρωμάτων βιταμινών John Noa Happy Kids, η οποία διατίθεται σε ζελεδάκια με υπέροχες γεύσεις. Χάρη στο John Noa Happy Kids Vitamin C η λήψη μίας από τις πιο απαραίτητες βιταμίνες για τα παιδιά... γίνεται παιχνίδι, καθώς μέχρι 2 ζελεδάκια ημερησίως προσδίδουν σημαντική ποσότητα βιταμίνης C.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίµων (EFSA) και τις διεθνείς μελέτες τα συστατικά του John Noa Happy Kids Vitamin C:

  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα θωρακίζοντας την άμυνα του οργανισμού.
  • Συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.
  • Συμβάλλουν στην απορρόφηση του σιδήρου από τις τροφές.
  • Δίνουν τόνωση και ενέργεια.

Τα John Noa Happy Kids παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα υπό πολύ αυστηρές προδιαγραφές και ελέγχους ασφαλείας σε κάθε στάδιο παραγωγής, ενώ παράλληλα διαθέτουν γνωστοποίηση στον ΕΟΦ και κατατεθειμένες μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους στην Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Η συνιστόμενη δοσολογία του John Noa Happy Kids Vitamin C, το οποίο είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, είναι μέχρι 2 ζελεδάκια την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού.

Σημειώνεται ότι τα συμπληρώματα δεν αντικαθιστούν μια πλήρη ισορροπημένη διατροφή, αλλά σε συνδυασμό με αυτήν και σε σωστές δόσεις μπορούν να ωφελήσουν την υγεία.